Vi är affärsutvecklande rådgivare och kreatörer med specialistkunskaper inom PR, branding och corporate communication. Eftersom vi precis fått in nya kunder och uppdrag behöver vi växa PR-teamet igen.

JUST NU SÖKER VI
En nyfiken, smart, påläst och driftig juniorkonsult med starkt intresse för ny teknik och medier. Du kanske har en examen inom medie- och kommunikationsvetenskap, eller så har du läst något helt annat och ännu intressantare. För att lyckas i rollen behöver du nog ha hunnit arbeta något år med press och PR, du behöver i alla fall ha grunderna i både teori och praktik. Framförallt när det gäller medierelationer och mediebearbetning.
I arbetet ingår även omvärldsbevakning åt kunder samt att sammanställa muntliga och skriftliga rapporter.

Hos oss får du arbeta i flera olika kundteam inom varierande branscher, men i första hand vill vi att du är intresserad av att arbeta med kunder som verkar inom områden som digitaliseringen av samhället och internet of things och därför vill vi verkligen ha någon som både förstår och är genuint intresserad av detta.

FÖR ATT TRIVAS HOS OSS
Bör du kunna bringa reda i kaos. Uppskatta tvära kast, intellektuella diskussioner med höga berg och djupa dalar och att den ena dagen inte är den andra lik. Trivas som bäst när du blir utkastad på djupt vatten dag ett. Du behöver ha ett gott omdöme och vara den som försöker hellre än att avstå av rädsla för att misslyckas. Och sist men inte minst bör du ha förmågan att känna dig trygg i en organisation med stor frihet under stort eget ansvar.

Maila till Sara Morge på sara.morge@friendsagenda.se

Share →

Grev Turegatan 7, SE-114 46 STOCKHOLM | +46 8 400 255 30 | info@friendsagenda.se