Vi rekryterar ytterligare en seniorkonsult och förstärker nu på PR-/PA-sidan med Jacob Lagercrantz, som senast kommer från Cohn & Wolfe där han varit Account Director i byråns Life Science-team.

Jacob Lagertcrantz

Jacob Lagertcrantz

– Under hösten har vi rekryterat flera seniora rådgivare med affärs- och organisationsutvecklingskompetens, det har bidragit till fler kunder och större efterfrågan på våra tjänster. Nu behöver vi fylla på med mer senior PR-kompetens. Jacob känns som ett klockrent val, en klok och behaglig person som det ska bli jättekul att börja jobba med, säger vår VD Sara Morge.

Jacob Lagercrantz har en bakgrund som seniorkonsult och kundansvarig projektledare på Cohn & Wolfe och Grayling. På Grayling var han bland annat kundansvarig för IKEA, som i dag är en av Friends Agendas stora kunder. Han har också många års erfarenhet från kundsidan, exempelvis Cancerfonden där han först var PR-chef och sedan arbetade med public affairs. Jacob har även arbetat med PR och kommunikation på Försvarsmakten och Svenska Spel.

– Det som lockar mig med Friends Agenda är att de har en position där de faktiskt är affärskritiska för flera av sina kunder. De håller på och bygger en byrå som är bortom PR, med konsulter som kan hjälpa kunderna hela vägen från verksamhetsutveckling till kommunikation. Just det helhetsgreppet gör att det känns oerhört inspirerande att få bli en del av det här gänget, där jag både har massor att lära och saker att bira med själv med min breda PR-bakgrund, säger Jacob Lagercrantz.

Share →

Grev Turegatan 7, SE-114 46 STOCKHOLM | +46 8 400 255 30 | info@friendsagenda.se