VI VILL BLI FLER!
Vi är affärsutvecklande rådgivare och kreatörer med specialistkunskaper inom PR, branding och corporate communication. Vi har blivit årets byrå (kategori medelstora PR-byråer) två år i rad och är nominerade i år igen. Eftersom kunderna gillar oss, har uppdragen blivit allt fler. Så nu behöver vi också bli fler.

VI SÖKER
Dig som på något sätt är smartare och bättre än oss, och som kan tillföra kompetens, kreativitet och energi till vårt team. Du ska ha en önskan att använda dina erfarenheter till att göra något helt nytt, istället för att repetera och variera det du redan gjort. Du ska vilja jobba efter grundtanken: ”Om jag aldrig hade gjort det här förut, hur skulle jag vilja göra det då?” Även om vi just nu är i störst behov av en riktigt duktig copy/kreatör som skriver obehindrat på både svenska och engelska, samt en driven PR-konsult, så söker vi brett eftersom rätt person är viktigare än rätt cv. Vi söker en eller flera personer som kan axla en eller flera av dessa roller och som vill vara med att driva både våra kunder och oss:

1. Kreativ och/eller affärsutvecklande rådgivare
2. Kreatör / copywriter
3. Affärsutvecklande relationsansvarig projektledare
4. Drivande projektledare hos kund (gärna med erfarenhet av stadsbyggnadsfrågor).

VI ERBJUDER
En plattform att utvecklas på. Ett 20-tal kollegor att bli inspirerad och utmanad av. Spännande uppdrag och en tillvaro i ständig förändring och utveckling. Resten är upp till dig.
Är det här du? Skicka i så fall en ansökan som speglar din förmåga att tänka nytt och som visar vem du är och vad du kan till sara.morge@friendsagenda.se.

Annons

Share →

Grev Turegatan 7, SE-114 46 STOCKHOLM | +46 8 400 255 30 | info@friendsagenda.se